BEKIJK BEELDEN VORIGE EDITIE 

26 juni 15:30 Hollandse Hoeve

Openluchtdienst
'Een plek onder de zon'

 

Een unieke ervaring: laagdrempelige kerkdienst in de openlucht in Goes

Op zondagmiddag 26 juni zal er om 15:30 een kerkdienst plaatsvinden in de openlucht, op het terrein bij de Hollandse Hoeve (Kattendijksedijk 27). Dit jaarlijkse terugkerende evenement is populair bij veel gelovigen in Goes.

 

Het hoofdingrediënt van deze middag is de samenzang van bekende liederen. De muzikale begeleiding wordt verzorgd de brassband van het Leger des Heils, en dit jaar zal voor de eerste keer Gospelkoor Testimony te horen zijn!
Peter Broere (predikant Bethelkerk) zal spreken over het thema 'Een plek onder de zon'. De presentatie is in handen van Gerard Verkuil & Carolien Fieret. 

De dienst zal zo’n 5 kwartier duren en is gezins-proof; er is een interactief kindermoment en de sfeer is informeel. Door het laagdrempelige karakter, is de dienst ook uitermate geschikt om te bezoeken als geïnteresseerde (die het niet gewend is- of prettig vindt om een reguliere kerkdienst bij te wonen).

De toegang is vrij en aanmelden vooraf is niet nodig. Het is niet noodzakelijk een eigen stoel mee te nemen; er zijn 150 stoelen ter plaatse.
Bij slecht weer wordt de dienst afgelast. Dit zal dan op zondagochtend 26 juni bekend worden gemaakt in de mededelingen van de deelnemende kerken (en om 12:00 middels deze website).

De dienst wordt georganiseerd door stichting GoedNieuwsGoes. Dit is een samenwerking van 6 Goese kerken: de Protestantse Gemeente Goes, de C.G.K., het Leger des Heils, E.G. Rafaël Goes, de Vrije Evangelische Gemeente én de G.K.V). De stichting organiseert activiteiten waardoor jong en oud op eigentijdse wijze in aanraking komen met het geloof in Jezus Christus.
Geliefde evenementen die plaatsvonden in Goes waren de Lichtjestour in Goes-Oost en Kerst samenzang bij de Maartensbrug. I.s.m. de gemeente Goes en 12 verschillende kerken, vond in 2021 een 2e editie plaats van GoesViertKerst die door 8.000 mensen werd bekeken.

Openluchtdienst 2022.png
 
 

Heeft u vragen of wilt u iets kwijt n.a.v. de Openluchtdienst 2022?
Dat via onderstaand formulier.

Wij hebben jouw bericht ontvangen, dankjewel.